DISTRIBUIȚI

Misiune contracronometru în localitatea Isaccea. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au intervenit pentru salvarea unei persoane care ameninţa că se sinucide.

„În după-amiaza zilei de 30 iulie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112, despre faptul că, o persoană în vârstă de 31 de ani, din Tulcea, aflată într-o stare vădită de agitaţie, a început să distrugă bunuri din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Isaccea şi ameninţa că se va sinucide, punând în pericol viaţa şi integritatea corporală a celor din jurul său”, se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea.

S-a constituit o echipă de intervenţie formată din echipaje de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Isaccea, luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi negociatorul poliţiei, comisarul-şef de poliţie Ţugui Lucian.

S-a intervenit în forţă, persoana fiind imobilizată şi ulterior transportată cu o ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Tulcea.

În continuare, poliţiştii fac verificări pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here