DISTRIBUIȚI

Zona centrală a muncipiului Tulcea a fost inundată din nou în urma unei ploi torențiale. Situația se anunță și mai gravă în județ, Administrația Națională de Meteorologie emițând Cod Portocaliu de vreme severă imediată în județul Tulcea, cu averse torențiale din care se vor cumula peste 35-40 l/mp.

Tulcea

Tulcea (Zona Centralã) – 27 iunie

Publicată de Meteoplus pe Miercuri, 27 Iunie 2018

A plouat și la Tulcea și ca de fiecare dată zona centrală a fost inundată, din cauza aluviunilor strânse aici și a canalizărilor înfundate. Apa mare a afectat gospodării, piețele agro-alimentare, autoturisme și transportul în comun. Situația a devenit mai mult decât cunoscută în municipiu, firma care se ocupă de sistemul de canalizare fiind Aquaserv.

Pentru a scăpa de furia cetățenilor, primarul Constantin Hogea, a decis în urmă cu zece zile să facă publice numerele de telefon ale directorilor Aquaserv, relatează Libertatea.

Tot ieri, staţia de pompieri Babadag a intervenit, cu două autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi două motopompe, pentru evacuarea apei din patru gospodării din localitatea Enisala. Judeţul Tulcea s-a aflat sub avertizarea de cod portocaliu de vreme severă imediată în judeţul Tulcea – averse torenţiale din care se vor cumula peste 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici şi medii dimensiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here