DISTRIBUIȚI

Cantina socială a municipiului Tulcea nu mai deţine licenţă de funcţionare de aproape un an, din cauza lipsei avizului de securitate în caz de incendiu.

Directorul Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială (DAPS) din cadrul Primăriei municipiului Tulcea, Ştefana Zibileanu, a declarat pentru Agerpres că instituţia pe care o conduce este acreditată ca furnizor de servicii sociale şi că fiecare serviciu oferit trebuie licenţiat.

“În cazul cantinei sociale, am depus documentaţia de licenţiere din anul 2016 şi a primit licenţă provizorie. Atunci, ni s-a solicitat autorizaţia de securitate la incendiu, dar nu am avut cum s-o prezentăm, iar la momentul actual toate serviciile oferite de DAPS sunt licenţiate, mai puţin cantina socială”, a afirmat Zibileanu.

După obţinerea avizului de securitate în caz de incendiu, instituţia din subordinea Primăriei municipiului Tulcea poate depune documentaţia necesară obţinerii licenţei.

“Licenţierea este condiţia de calitate pentru a acorda un serviciu social. Fără licenţiere, nu poate funcţiona niciun serviciu social”, a menţionat Zibileanu.

Primăria municipiului Tulcea a început demersurile pentru a scoate la licitaţie lucrările necesare construcţiei în care funcţionează obiectivul social, astfel încât să obţină avizul de securitate în caz de incendiu, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here