DISTRIBUIȚI

În perioada 7-9 septembrie, doamnele liberale tulcene împreună cu peste 150 de doamne liberale din ţară, s-au reunit la Eforie Nord, la Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale “Forţă în unitate: munca în echipă şi puterea comunicării”.

În cadrul Şcolii de vară, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale, deputatul Florica Cherecheş, i-a avut ca invitaţi speciali pe Ludovic Orban. Preşedinte PNL; Raluca Turcan. Deputat, Prim vicepreşedinte PNL; Florin Roman, Deputat, Vicepreşedinte PNL; Robert Sighartau, Deputat, Secretar General PNL şi Bogdan Huţucă, Deputat, Preşedinte PNL Constanţa, din partea gazdelor. Ca lectori pentru instruirea politică, au răspuns invitaţiei Siegfried Muresan, Europarlamentar PNL, Purtător de cuvânt al PPE; Cristian Buşoi, Vicepreşedinte PNL, Europarlamentar şi Dan Vîlceanu. Deputat, Membru BEX PNL.

Munca în echipă şi puterea comunicării au fost temele abordate de Laura Popa, Alice Pop, Violeta Vijiulie şi Bogdan Bealcovschi.

Au participat femei liberale din toată ţara, care au apreciat oportunitatea de a afla informaţii noi, de a se cunoaşte mai bine şi a face schimb de bune practici, de a participa la sesiuni de instruire consistente, prezentate într-un mod interesant şi plăcut. A fost de asemenea o bună ocazie pentru a trece în revistă proiectele organizaţiei, dintre care, cel de promovare a învăţământului profesional, “Fii meseriaş”, se bucură de un real succes în toată ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here