Acasă Articol Principal Turcan: Salut declaratia partenerului strategic al Romaniei in fata unor derapaje grave...

Turcan: Salut declaratia partenerului strategic al Romaniei in fata unor derapaje grave comise de politicieni din coalitie

391
0
DISTRIBUIȚI

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan saluta declaratia Departamentului de Stat al SUA, despre care a spus ca exprima pozitia unui aliat al Romaniei pentru care valorile fundamentale care garanteaza coeziunea interna si dezvoltarea nu pot fi relativizate.

“Salut declaratia partenerului strategic al Romaniei in fata unor derapaje grave comise de politicieni din coalitia de guvernare PSD-ALDE, politicieni care desconsidera deopotriva angajamentele tarii, propriile angajamente de campanie, precum si asteptarile cetatenilor romani.

Slabirea luptei anticoruptie si destructurarea institutiilor nu au cum sa fie vreodata in interesul cetatenilor romani”, a transmis Raluca Turcan, potrivit unui comunicat de presa al PNL.

“‘Cetatenii sunt egali in fata legii’ ramane un paragraf inscris in Constitutia Romaniei pe care liderii PSD si ALDE il incalca zilnic de la preluarea puterii prin frauda de incredere comisa la alegerile de anul trecut. Premeditarea si gravitatea faptelor lor sunt vizibile pentru orice om de buna-credinta”, a mai spus Turcan.

Departamentul de Stat al SUA a transmis luni seara un comunicat prin care isi exprima ingrijorarea fata de faptul ca Parlamentul Romaniei ia in calcul o legislatie care ar putea submina lupta anticoruptie si ar putea afecta independenta sistemului judiciar si cere Parlamentului sa respinga propunerile care slabesc statul de drept.

Citeste si:
Reactia ministrului Toader la mesajul Departamentului de Stat: Parlamentul nu poate fi impiedicat sa legifereze
Iordache reactioneaza la mesajul dur al Departamentului de Stat al SUA: Despre ce discutam?
Dupa mesajul dur al SUA pe Justitie, Tariceanu l-a chemat pe ministrul de Externe la el in birou
Predoiu: Nu pot sa accept tonul pe care Departamentul de Stat vorbeste Romaniei
Olguta Vasilescu, dupa criticile Departamentului de Stat: Romania este stat suveran
Mai multe organizatii civice, printre care si cea a lui Dacian Ciolos, cer demisia lui Dragnea si Tariceanu, dupa comunicatul Departamentului de Stat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here