DISTRIBUIȚI

În baza planului naţional “SAFETY CASH”, în perioada sărbătorilor de iarnă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor ce pot aduce atingere patrimoniului agenţilor economici şi pentru verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

În contextul creşterii volumului de masă monetară tranzacţionată în această perioadă, poliţiştii vor intensifica activităţile de verificare şi control la unităţile economice în scopul prevenirii şi combaterii infracţionalităţii specifice şi derulării operaţiunilor cu numerar în condiţii de siguranţă.

Acţiunea demarată de poliţişti urmăreşte îmbunătăţirea modului de executare a serviciului şi sporirea vigilenţei personalului de pază şi protecţie.

De asemenea, activităţile poliţiştilor tulceni au ca obiectiv atât informarea factorilor responsabili din cadrul societăţilor comerciale cu privire la necesitatea adoptării cerinţelor minimale de securitate, cât şi identificarea obiectivelor ce operează cu valori şi prezintă vulnerabilităţi generatoare de riscuri la securitatea fizică.

În cadrul acţiunii, poliţiştii vor verifica hypermarket-urile, supermarket-urile, centrele comerciale, staţiile de distribuţie carburanţi, magazinele cu reţea extinsă de centre de desfacere şi alte societăţi sau companii care manipulează, depozitează şi transportă valori monetare, pe raza judeţul Tulcea, în vederea respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here