DISTRIBUIȚI

Douăzeci de poliţişti români din mai multe județe, printre care și Tulcea, vor participa, până pe 31 ianuarie 2019, la cea de-a 15-a misiune de patrulare la Paris.

Oamenii legii români vor acorda sprijin poliţiştilor francezi şi vor participa alături de ei la activităţi de patrulare şi misiuni de siguranţă publică.

“Scopul misiunii este acela de a acorda sprijin şi asistenţă directă autorităţilor de resort franceze în asigurarea securităţii zonelor cu afluenţă turistică sezonieră unde se pot săvârşi fapte de natură infracţională/antisocială”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţiştii români vor participa alături de poliţiştii francezi la activităţi de patrulare şi misiuni de siguranţă publică, în uniformă, în diferite zone ale capitalei Franţei, pentru prevenirea infracţionalităţii stradale şi a faptelor antisociale.

De asemenea, vor sprijini verificările efectuate de serviciile de poliţie franceze în stabilirea identităţii persoanelor implicate în comiterea de fapte de natură infracţională, depistate cu ocazia desfăşurării activităţilor de patrulare.

În misiunea din Franţa s-au deplasat poliţişti din cadrul IGPR, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inspectoratelor de poliţie judeţene Arad, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Tulcea şi Vâlcea, instruiţi şi pregătiţi pentru a-şi îndeplini cu succes misiunile încredinţate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here