DISTRIBUIȚI

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care l-a rănit cu un pahar de sticlă pe ghidul unor turişti din Germania în Delta Dunării. Suspectul are acum dosar penal și riscă să ajungă după gratii.

Bărbatul care a aruncat cu un pahar de sticlă în ghidul turistic este din Argeş şi are 43 de ani. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violențe, potrivit Protv.ro.

Cel pe care l-a rănit este Daniel Petrescu, un cunoscut fotograf din Delta Dunării, care adesea conduce cu barca grupuri de turişti în această oază a naturii.

În timpul unei astfel de excursii, o ambarcaţiune puternică a trecut cu viteză mare pe lângă barca vizitatorilor, care admirau frumuseţile naturii. A dat mai multe ture în jurul turiştilor străini şi a făcut valuri, iar când li s-a atras atenţia să se liniştească, unul dintre petrecăreţi l-a rănit în față pe ghidul turistic.

Bărbatul de 43 de ani era însoțit de un alt prieten, în vârstă de 42 de ani, tot din Argeș, cei doi închiriind barca de mare viteză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here