DISTRIBUIȚI

În poligonul Babadag a început un exercițiu militar, în care se vor executa trageri cu muniţie de război. Pentru evitarea unor accidente, pe DJ222 circulaţia va fi restricţionată până la data de 8 septembrie.

Poligonul Babadag este situat între localităţile Enisala şi Sălcioara, pe DJ 222. Tragerile, anunţă Prefectura judeţului Tulcea, se vor executa cu muniţie de război atât pe timp de zi, cât şi noaptea.

„În acest timp circulaţia pe DJ222 între localitatea Enisala şi localitatea Sălcioara va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere, pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru decongestionarea traficului rutier. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea şefului pazei poligonului”, spun reprezentanţii prefecturii.

Pentru buna desfăşurare a circulaţiei rutiere între localitatea Babadag şi localitatea Sălcioara, autorităţile recomandă folosirea ca rută alternativă: localitatea Babadag – DN22 – localitatea Ceamurlia de Jos – localitatea Jurilovca – DJ222 – localitatea Sălcioara (şi retur), în vederea respectării măsurilor de siguranţă a tragerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here