Acasă Business Noul director general al Bursei a condus 9 ani fondurile de pensii...

Noul director general al Bursei a condus 9 ani fondurile de pensii ale NN si ING

533
0
DISTRIBUIȚI

Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti l-a ales in functia de director general pe Adrian Tanase, cel care in ultimii 9 ani s-a aflat la adminstrarea fondurilor de pensii ale NN si ING.

Adrian Tanase a fost Chief Investment Officer la NN Pensii, cel mai mare administrator de active financiare din piata de capital locala, noteaza Profit.ro.

Tanase, absolvent in anul 1998 al Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, a fost inca de la lansarea, in anul 2008, a fondului de pensii ING implicat in administrarea activelor de catre prima entitate de la Pilonul II.

Amintim ca Ludwik Sobolewski a notificat la sfarsitul lunii octombrie BVB cu privire la demisia sa din functia de director general, interimatul fiind asigurat de catre Marius Alin Barbu.

Ai nevoie de un credit si nu ai timp sa mergi la banca? Incearca adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Ai banii in cont in doar cateva minute si nu faci niciun drum la banca. Afla mai multe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here