DISTRIBUIȚI

Poliţiştii tulceni i-au vizitat, joi, pe foştii lor colegi, poliţişti pensionari, pentru a le oferi cadouri în semn de mulţumire, respect şi apreciere pentru munca depusă. Acțiunea a avut loc în contextul apropierii Zilei Poliţiei Române.
Poliţişti din cadrul Serviciului Cabinet, Serviciului Rutier şi Compartimentului de Analiză şi Prevenirea a Criminalităţii, din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea, au mers în vizită la patru poliţişti pensionari, din municipiul Tulcea.
Astfel, poliţiştii au dorit să aducă bucurie foştilor colegi, care au nevoie de ajutor, sunt bătrâni şi nu mai au pe nimeni sau a căror situaţie era cunoscută. Mesajul transmis de poliţişti este că nu îşi vor uita colegii, camarazii, prietenii, indiferent de anii care au trecut. Sunt foşti poliţişti care o viaţă întreagă s-au dedicat muncii de poliţie, iar la final de carieră şi-au amintit cu drag realizările lor. La acest moment la vederea uniformei de poliţist îi copleşesc emoţiile.
Astfel, patru familii au fost vizitate, iar poliţiştii au împărţit cadouri consistente formate din alimente şi dulciuri care să asigure o masă bogată.
După ce au trecut peste surprinderea iniţială, la vederea poliţiştilor îmbrăcaţi în uniformă, care le-au bătut la uşă, poliţiştii pensionari s-au bucurat la vederea alimentelor şi au copleşit oamenii legii cu urări din suflet şi poveşti din cariera lor.
Alimentele au fost cumpărate din banii Fundaţiei poliţiştilor tulceni “Omenie şi Adevăr”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here