DISTRIBUIȚI

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Tulcea, că PSD va alege bine un candidat pentru conducerea Senatului şi că decizia social-democraţilor ar putea fi un mesaj de schimbare.

„De principiu, am vota un social-democrat, dar este foarte important cine e acea persoană. Sper ca PSD să aleagă bine acea persoană. Nu ştiu dacă e Titus Corlăţean sau Cazanciuc. Mai degrabă votul nostru ar merge în acea direcţie. La Pro România sunt trei senatori şi nu ştiu dacă aceste voturi vor schimba balanţa, dar este o ocazie pentru PSD să arate că vrea să se schimbe. În funcţie şi de propunerea pe care o vor face, vor da un mesaj pozitiv sau negativ”, a declarat Ponta, citat de Agerpres.

Preşedintele Pro România şi-a exprimat intenţia de a vota moţiunile depuse de PSD pe teme sociale sau economice, nu politice.

„Dacă PSD face o moţiune de cenzură pe teme economice sau sociale, de exemplu pentru că nu se aplică legea alocaţiilor, pe care am aplicat-o imediat când eram prim-ministru, pentru că au anulat total toate procedurile pentru străzi, dacă PSD face vreo moţiune de cenzură pentru oameni, o votăm toţi”, a mai spus Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here