DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au ridicat aproximativ 90 kilograme de peşte, fără documente legale, de la doi tulceni.

Polițiștii au vrut să oprească pe raza localităţii Murighiol un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, despre care se deţineau date că transportă o cantitate însemnată de peşte.

Șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuându-şi deplasarea în viteză, iar poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea autoturismului în cauză.

Oamenii legii au folosit armamentul din dotare, fiind executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale, însă nici de această dată conducătorul auto nu a oprit, iar ulterior acesta împreună cu pasagerul au abandonat autoturismul şi au fugit.

În continuare, s-a luat măsura conducerii maşinii la sediul Poliţiei de Frontieră în vederea continuării cercetărilor, iar în urma controlului a fost descoperită cantitatea de 88 kilograme de peşte, din specia caras.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră au identificat persoanele aflate în autoturism, cercetările continuând sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here