DISTRIBUIȚI

Patru bărbaţi din Tulcea, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri. Aceștia sunt acuzaţi că, în perioada 2017-2018, au vândut mai multor persoane din Tulcea substanțe psihotrope.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au sesizat instanţa de judecată, cu privire la patru bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu, efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, trei din municipiul Tulcea şi unul din comuna Mahmudia, sunt acuzaţi că în anii 2017 şi 2018 ar fi cumpărat deţinut şi comercializat mai multor persoane de pe raza municipiului Tulcea, produse cu efecte psihoactive, potrivit News.ro.

În luna februarie a acestui an, unul dintre ei a cumpărat rezină de cannabis pe care a trimis-o în ţară prin intermediul unei societăţi de transport bărbatului de 28 de ani, o parte din acea cantitate fiind vândută către mai multe persoane din municipiul Tulcea. În urma percheziţiilor domiciliare, anchetatorii au mai găsit 14 grame proporţionate în 35 de doze. De asemenea, poliţiştii au descoperit un cartuş din categoria muniţiei letale la domiciliul bărbatului de 28 ani.

Toţi cei patru bărbaţi au fost cercetaţi şi trimişi în judecată în stare de arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here