DISTRIBUIȚI

Aflată la a patra ediţie, Cupa Mondială de Ştiucă – Pike Challenge s-a desfăşurat, la sfârșitul săptămânii trecute, în Delta Dunării. România, prin echipajul format din Luigi şi Mihai Ionescu, şi Croaţia, reprezentată de Ervin Vanoser şi Ervin Vanoser jr, au câştigat marile trofee.

Evenimentul sportiv a reunit echipaje din nouă state şi s-a desfăşurat în două manşe, de 14, respectiv 7 ore, în condiţii de ploaie, furtună şi soare, potrivit organizatorilor.

„A fost un concurs deosebit. Prima manşă a fost extraordinar de obositoare, dar şi plăcută, pentru că atunci când termini şi realizezi că ai făcut treabă, nu mai contează oboseala, consumul fizic şi psihic. Paisprezece ore în barcă nu e deloc uşor pentru niciunul dintre membrii echipajului“, a declarat pentru Agerpres Luigi Ionescu.

Pe lângă marele trofeu, echipajul Luigi şi Mihai Ionescu a câştigat şi 7.000 de euro, următoarele două locuri fiind ocupate de Emil Grecu şi David Neacşu, respectiv Richard Pavel şi Dorin Popa.

Cel de-al doilea trofeu al competiţiei, în valoare de 1.000 de euro, a fost acordat echipajului croat Ervin Vanoser şi Ervin Vanoser jr, care au capturat o ştiucă de 109 centimetri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here