DISTRIBUIȚI

Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne a scos la concurs 34 de posturi vacante din cadrul structurilor IGAv.

Dintre acestea, şapte posturi sunt de ofiţer, prin trecerea în corpul ofiţerilor a maiştrilor militari şi subofiţerilor din unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, care îndeplinesc criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului – cinci posturi în cadrul IGAv (Aparat propriu), un post în cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie Iaşi şi un post la Unitatea Specială de Aviaţie Tulcea, informează MAI.

Alte 25 de posturi de subofiţer sunt disponibile prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului. Astfel: 8 posturi în cadrul Inspectoratului General de Aviaţie (Aparat propriu); 5 – în cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie Bucureşti; 3 – la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca; 2 – la Unitatea Specială de Aviaţie Iaşi; un post în cadrul Unităţii Speciale Tulcea şi 6 – la Caransebeş.

Mai este scos la concurs şi un post de personal contractual – îngrijitor în cadrul IGAv (Aparat propriu), prin încadrare din sursă externă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here