DISTRIBUIȚI

Sala Polivalentă din Tulcea a găzduit, marți, festivitatea de premiere a sportivilor de la cea de a V-a ediţie a Cupei Hagi.

Manifestarea a fost organizată de Consiliului Judeţean Tulcea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, participanţi fiind echipele de juniori C (jucători născuţi în anul 2004 şi mai mici).

Din partea Academiei “Gheorghe Hagi”, la eveniment a fost prezent preşedintele acesteia, Paul Peniu, care o oferit câte o minge de fotbal celor zece echipe participante.

“Din partea Academiei Hagi şi a mea personal, vă mulţumesc că organizaţi această competiţie. Din câte ştiu eu, sunteţi singurii care organizaţi această cupă pentru a-l omagia pe Gică, în fiecare zi de 5 ianuarie. Este pentru prima oară când reprezint Academia Hagi la această sărbătoare şi vă promit că, anul viitor, dacă ne invitaţi, voi veni şi cu grupe de copii de la Academie pentru o confruntare sportivă a copiilor, de ziua această specială a fondatorului Academiei Hagi şi al Viitorului Constanţa. Vreau să precizez că o colaborare între Tulcea şi Constanţa, reprezentată de Viitorul şi Academia Hagi, este deja realizată: avem un copil care, zilele următoare, va veni de la una dintre echipele tulcene la noi, la Academie, pentru a-şi clădi un viitor fotbalistic, de care să fim mândri şi noi, şi dumneavoastră”, a declarat cu acest prilej preşedintele Academiei “Gheorghe Hagi”, Paul Peniu.

Meciurile disputate de cele zece echipe participante au fost AS Dunărea – Triumf Cerna, Progresul Isaccea – Granitul Babadag, Delta Dobrogea – Şcoala Generală Casimcea, Partizanul Luncaviţa – Voinţa Beştepe, Noua Generaţie Măcin – C.S.S. Tulcea, toţi participanţii fiind premiaţi cu diplome, cupe şi dulciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here