DISTRIBUIȚI

În toate garnizoanele Forţelor Navale Române, marinarii militari vor participa vineri, 24 ianuarie, la ceremoniile militare organizate cu prilejul împlinirii a 161 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române.

Conform programului, la Constanţa, festivităţile vor începe la ora 11.00, în Piaţa Ovidiu; la Mangalia, la ora 10.55, la Complexul monumental din Piaţa Republicii; la Brăila, la ora 11.00, în Piaţa Independenţei la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza; la Tulcea, la ora 10.00, în Piaţa Tricolorului şi în localitatea Sarichioi (judeţul Tulcea), începând cu ora 11.00; la Babadag, la ora 09.30, la Monumentul Eroilor din Babadag.

Cu această ocazie, joi, 23 ianuarie, vor avea loc sesiuni de comunicări ştiinţifice, simpozioane şi expoziţii de carte la Colegiul Naţional Militar “Alexandru Ioan Cuza”, la Academia Navală “Mirea cel Bătrân” şi la Cercul Militar din Tulcea.

De asemenea, reprezentanţii Forţelor Navale vor participa, în Bucureşti, la activităţile organizate de Ministerul Apărării Naţionale, începând cu ora 09.30, la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, de pe Dealul Patriarhiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here