DISTRIBUIȚI

Intervenție salvatoare a pompierilor în cazul mai multor tulceni, surprinși de viitură miercuri seară. Persoanele se aflau în mașini când au venit apele, iar două dintre acestea au suferit atac de panică și au fost preluate de o ambulanţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, pentru salvarea mai multor persoane surprinse de viitură pe DN22 A, între localităţile Nicolae Bălcescu şi Ciucurova, acestea aflându-se în autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă, un ofiţer şi patru subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag, un autocamion de transport şi patru subofiţeri de la Detaşamentul de pompieri Tulcea, informează News.ro.

Două persoane au fost preluate de o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă. care era în trecere, acestea acuzând un atac de panică. Pentru evitarea producerii altor situaţii de urgenţă, sectorul de drum este momentan blocat, nefiind practicabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here