DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Consiliului Judeţean Tulcea au semnat, miercuri, împreună cu beneficiarii contractele de finanţare nerambursabilă pentru domeniile Sport şi Activităţi social/culturale în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

La întâlnire au mai fost prezenţi, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreşedintele Petre Badea şi administratorul public al judeţului, Vasile Strat.

“Este pentru prima dată când am solicitat ca la semnarea contractelor să privesc partenerii în ochi pentru a avea garanţia că ceea ce aţi propus în proiect se va întâmpla. Sper ca în perioada stipulată în contract să ne mai vedem. Anul trecut a fost o pauză financiară din cauza lipsei de resurse, dar anul acesta am încercat să asigurăm ceva mai mult sprijin decât în alţi ani tocmai pentru a stimula tot ceea ce înseamnă cultura, sportul, orice manifestare de acest gen pe placul publicului larg, ştiut fiind că sportul şi cultura sunt elemente de bază într-o societate”, a declarat preşedintele Horia Teodorescu.

În baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, în acest an au fost aprobate finanţări din bugetul Consiliului Judeţean Tulcea pentru 20 de proiecte din domeniul Activităţi social/culturale, în valoare de aproximativ 700.000 de lei şi pentru 20 de proiecte din domeniul Sport, în valoare de aproximativ 500.000 de lei, informează CJ Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here