DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit, joi, trei cetăţeni români, care deţineau cantitatea de 160 de kilograme peşte, fără a deţine documente legale.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia, acţionând în baza unei informaţii, au oprit pentru control pe raza localităţii Periprava, judeţul Tulcea, în zona pontonului de acostare, trei bărbaţi care transportau mai mulţi saci de rafie către nava de pasageri.

Astfel, în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei trei bărbaţi sunt cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani, fiind domiciliaţi pe raza judeţelor Bacău şi Teleorman şi transportau în opt saci, cantitatea totală de 160 kilograme de peşte, din specia scrumbie, în stare proaspătă, fără a deţine documente legale.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport fără documente legale a peştelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here