Acasă Politic A aparut si site-ul statulparalel.com, inregistrat de PSD, cu stiri impotriva DNA...

A aparut si site-ul statulparalel.com, inregistrat de PSD, cu stiri impotriva DNA si a protestatarilor

1064
0
DISTRIBUIȚI

Dupa ce in urma cu doua saptamani a aparut site-ul www.statulparalel.ro, care ironiza rezolutia adoptata de liderii PSD prin care denuntau existenta unui asa numit “Stat Paralel si Ilegitim”, a fost lansat acum si www.statulparalel.com, care promoveaza stiri impotriva DNA si a protestatarilor.

Stirea din deschiderea site-ului are titlul “Un activist #rezist care lupta contra ‘hotiei si coruptiei’ a fost executat de doua ori pentru neplata taxelor si impozitelor” si il ataca pe cel care a creat site-ul statulparalel.ro.

Pe site se mai regasesc stiri cu Traian Basescu, in care explica cum au ajuns institutiile de forta din Romania sub “tandemul Coldea – Kovesi”, precum si “Noi dezvaluiri explozive despre Kovesi si Ghita facute de un apropiat al DNA”.

Se pare ca site-ul statulparalel.com a fost inregistrat de Ionut Ciobanu, care in 2013 ar fi fost angajat de PSD in functia de web designer. Mai mult, el apare ca martor in dosarul in care Liviu Dragnea e anchetat in dosarul privind fraudarea referendumului, scrie pe Facebook Laurentiu Dinca, membru USR Dolj.

Totodata, domeniul ar fi fost cumparat pe adresa PSD, Kiseleff nr.10, si pe numele Partidului Social Democrat – direct pe persoana juridica.

Umblau zvonuri la un moment dat că, dincolo de liderii incompetenți, PSD are oameni chiar oky, capabili, care pot face lucrurile să meargă. Era un zvon doar.

Ce a făcut PSD? A creat un site de știri împotriva DNA și a protestarilor, numit www.statulparalel.com, doar că, atunci când au cumpărat domeniul, nu au mai ascuns și cine l-a înregistrat.

Aflăm astfel că un anume Ionuț Ciobotariu, despre care Evenimentul Zilei scria în anul 2013 că este salariat al PSD în funcția de weSee More

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here