DISTRIBUIȚI

Un complex din Delta Dunării le oferă turiştilor sejururi pentru detoxifiere de la cinci până la zece zile. Costul unui pachet all-inclusive de cinci zile de detoxifiere este de 555 de euro de persoană.

Astfel, noul produs turistic încercând să atragă vizitatori în Deltă şi pe durata iernii, notează Agerpres.

Produsul turistic este disponibil la un resort de cinci stele din satul Crişan.

„Alături de centrele SPA care se află la Sfântu Gheorghe, Crişan, Tulcea, detoxifierea se adresează unei categorii speciale de turişti. Aceste două produse îmbogăţesc oferta deja existentă turistică tradiţională din Deltă, plimbări pe canale, pescuit, birdwatching, gastronomia deltaică atât de gustoasă”, a declarat pentru Agerpres reprezentanta Asociaţiei de Management a Destinaţiei Turistice Delta Dunării (AMDTDD), Corina Davidov.

Potrivit specialiştilor complexului turistic, Delta Dunării este cel mai potrivit mediu pentru detoxifiere, aici neexistând poluarea din marile oraşe care afectează procesul iniţiat de medici.

În timpul programului, clienţii au acces la analize medicale efectuate de doctori, şedinţe de fitness, aquagym, meditaţii şi masaj, precum şi la o dietă cu sucuri naturale.

Costul unui pachet all-inclusive de cinci zile de detoxifiere la complexul din Crişan este de 555 de euro de persoană, iar cel de 10 zile poate să ajungă la 1.111 euro.

În această perioadă, majoritatea unităţilor de cazare din Delta Dunării sunt închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here