DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea a angajat 38 de noi agenţi de poliţie, absolvenţi ai şcolilor de profil. Aceştia îşi încep cariera în Poliţia Română, urmând a deprinde tainele meseriei de poliţist în cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea, poliţiile orăşeneşti, precum şi la posturile de poliţie.

Cei 38 de agenţi de poliţie, proaspeţi absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, au fost întâmpinaţi, în prima lor zi de serviciu, de către conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, care le-a urat bun venit în rândurile poliţiştilor tulceni.

Absolvenţii au fost repartizaţi în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea ca debutanţi, pentru o perioadă de şase luni, timp în care vor beneficia de sprijinul colegilor în realizarea atribuţiunilor de serviciu.

Comisarul-şef de poliţie Grădinaru Dumitru-Daniel, şeful inspectoratului, i-a felicitat pe tinerii poliţişti care s-au pregătit în domeniul ordinii şi siguranţei publice şi le-a solicitat să dea dovadă de corectitudine, integritate şi profesionalism pe parcursul carierei şi să se afle în permanenţă în slujba cetăţenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here