DISTRIBUIȚI

Concursul pentru Copii şi Tineret Peştişorul de Aur a început marţi, la Tulcea, în Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea, care s-a dovedit neîncăpătoare în prezenţa iubitorilor de folclor.

Maestrul coregraf Ştefan Coman a evocat cele mai importante momente din lunga istorie a acestui festival, menţionând că manifestarea cultural artistică a avut sprijinul financiar al Primăriei Tulcea, a Consiliului Judeţean Tulcea şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea, susţinere fără de care nu ar fi putut să ajungă atât de sus.

“Anul trecut am marcat un sfert de secol de existenţă a acestui prestigios eveniment de talie internaţională, un spectacol inedit, devenit, odată cu trecerea timpului, o marcă înregistrată a judeţului nostru. Iată-ne, în Anul Centenarului, la startul unei noi ediţii de succes, cu invitaţi de peste hotare, care se află la Tulcea pentru prima dată. Pentru a organiza o astfel de manifestare de amploare, an de an este nevoie de un efort supraomenesc, de o echipă care să funcţioneze ca o maşinărie ca totul să fie perfect şi de aceea, ţin să aplaudăm împreună echipa care realizează acest spectacol deosebit”, a spus în cadrul conferinţei de presă vicepreşedintele Dumitru Mergeani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here