DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Ungariei şi Belgiei au câştigat Cupa europeană de triatlon pentru juniori, desfăşurată, duminică, pe lacul Ciuperca, în cadrul concursului Delta Rowmania Triathlon.

“A fost cea mai bună cursă avută în acest sezon. Concursul a fost solicitant. Cursa în lac mi s-a părut mai lungă de 750 de metri, iar cel mai mult mi-a plăcut bicicleta. A fost un traseu tehnic. La alergat, a fost greu şi foarte cald”, a declarat pentru AGERPRES Marta Kropko, la finele cursei.

Kropko a fost urmată în clasament de Fruzsina Dora Kovacs, Ungaria, şi de Roni Cohen, Israel.

La băieţi, Cupa europeană de triatlon de la Tulcea a fost câştigată de Thomas Guilmot, Belgia, care a fost urmat în clasament de Jan Bader, Austria, şi de Mate Jankov, Ungaria.

Cea mai bună clasare pentru reprezentanţii României a fost locul aş şaptelea atât la fete, prin Delia Dudău, cât şi la băieţi, prin Eric Rogoz, rezultatul fiind apreciat de preşedintele Federaţiei Române de Triatlon (FRTRI), Peter Klosz.

Concursurile Delta Rowmania Triathlon au început sâmbătă, la Tulcea, pe lacul Ciuperca, cu competiţiile pentru copii.

Iniţiat de Asociaţia Ivan Patzaichin-Mila 23, Delta Rowmania Triathlon a fost organizat de Asociaţia Aqua Vita Delta Tulcea şi Federaţia Română de Triatlon, cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here