DISTRIBUIȚI
Penitenciarul

Un comisar de la Penitenciarul Tulcea a fost reţinut de procurorii DNA – Serviciul teritorial Constanţa, fiind acuzat că a introdus mai multe telefoane mobile în închisoare, care au ajuns la un deţinut condamnat pentru omor.

Potrivit unui comunicat al DNA, Silviu Ionele a fost reţinut pentru luare de mită şi introducerea într-un penitenciar, în mod ilicit, de telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă.

Procurorii susţin că, în perioada februarie – martie, Silviu Ionele a introdus în mod ilicit, în Penitenciarul Tulcea, mai multe telefoane mobile care, ulterior, au ajuns la o persoană încarcerată pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor.

“De menţionat este faptul că persoana beneficiară a aparatelor telefonice face parte dintr-o grupare specializată în comiterea de infracţiuni prin metoda ‘Accidentul’. Pentru acest ‘serviciu’, inculpatul a acceptat de la un prieten al celui încarcerat promisiunea de a primi suma de 7.000 lei, din care până în prezent a primit, în două tranşe, 6.500 lei”, susţine DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here