DISTRIBUIȚI

Veste bună pentru turiștii care vor să viziteze Delta Dunării. Navrom Delta SA, singura societate care efectuează regulat curse în localităţile izolate din Delta Dunării, a început să elibereze on-line bilete de călătorie.

Directorul societăţii, Nicolae Chichi, a declarat pentru Agerpres că sistemul va fi unul pilot. Va funcţiona o lună, apoi se va decide dacă va rămâne în continuare, în funcţie de solicitări.

“Am avut deja primii clienţi. Este vorba despre un grup de turişti cehi care a ajuns ieri (miercuri, n.red.) în Delta Dunării”, a afirmat Chichi.

Potrivit acestuia, preţul unei călătorii perceput locuitorilor din comunităţile izolate ale Deltei nu s-a modificat de aproape trei ani, în condiţiile în care preţul carburantului a crescut doar în ultimele luni cu circa 20%.

Tulcenii din aceste localităţi care călătoresc cu mijloacele de transport ale societăţii plătesc un preţ de cel puţin două ori mai mic decât cel achitat de turişti, iar în mod curent, navele din Tulcea ajung cel puţin o dată la două zile în toate localităţile izolate din Deltă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here