DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia au intervenit în sprijinul unui bărbat cu probleme medicale, aflat la pescuit pe Dunăre. Acesta a fost transportat şi predat personalului medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Spitalului Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În data de 16.10.2019, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia au fost solicitaţi de către I.S.U. Tulcea, în urma unui apel prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, pentru a prelua o persoană cu probleme medicale, aflată la pescuit pe malul braţului Chilia al fluviului Dunărea, în zona km fluvial 5.

Imediat, poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat de echipajul poliţiei de frontieră şi predat personalului medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Spitalului Tulcea, în vederea efectuării unor investigaţii medicale amănunţite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here