DISTRIBUIȚI

Cazul tinerei din Tulcea care a suferit arsuri grave pe aproape jumătate din suprafața corpului în urma unui accident a determinat autoritățile să ia măsuri urgente.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că s-au semnat şi finalizat contractele de fezabilitate pentru cele patru centre de mari arşi.

„În acest moment, avem semnate şi finalizate contractele de fezabilitate pentru aceste patru centre, vom aloca bani pentru proiectele tehnice. (…) Tot ce pot să vă spun este că, după discuţiile cu arhitecţii, aceste centre sunt foarte moderne, dotate cu aparatură de înaltă calitate, dar au nevoie şi de oameni care să lucreze”, a susţinut Pintea, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Ea a afirmat că, în aceste zile, o echipă de medici şi asistenţi medicali se află în Franţa pentru a se pregăti în vederea îngrijirii pacienţilor cu arsuri.

„Tot prin acest program al Băncii Mondiale, în aceste zile, se află în Franţa o echipă de asistenţi medicali şi medici care vor fi pregătiţi pentru a putea îngriji pacienţii cu arsuri”, a precizat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here