DISTRIBUIȚI

Biroul Judeţean al USR Tulcea a validat candidatura internă a vicepreşedintelui filialei, Elena Uram, la ocuparea unul loc pe lista cu care partidul va participa la alegerile europarlamentare de anul viitor. Până la finalul perioadei de înscriere, în cursa internă pentru scrutinul din mai 2019 au intrat nu mai puţin de 86 de membri USR, printre care şi colega noastră.

Pentru ţara noastră şi pentru Tulcea implict, vorbim despre un moment istoric: a început primul proces de tip “primaries” (alegeri “primare”) într-un partid din România. Adică selectarea candidaţilor partidului prin votul tuturor membrilor, un vot online care se va desfăşura de-a lungul unei săptămâni, la finele lunii noiembrie. Niciun partid n-a mai făcut asta în România, vreodată.

Urmează validarea candidaturilor depuse, până în data de 28 septembrie, iar pe 1 octombrie va începe oficial campania electorală internă.

“Mă simt onorată de încrederea pe care mi-au acordat-o colegii din USR Tulcea şi de sprijinul pe care ştiu că mi-l vor acorda în viitoarea campanie electorală internă. De asemenea, este o onoare, în sine, să particip la primele alegeri de tip <> din istoria politicii româneşti. Noi, echipa USR Tulcea, ne vom lupta pentru ca judeţul nostru să aibă un candidat situat cât mai sus pe lista pentru europarlamentare. Asta pentru că vocea noastră trebuie să se audă mult mai clar la Bruxelles”, a spus Elena Uram, vicepreşedintele USR Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here