DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi traficanți de droguri.

„Din investigaţiile efectuate în cauză s-a constatat că, în perioada aprilie – iulie 2019, inculpaţii L.I.C. şi R.V.A. au cumpărat de pe raza teritorială a municipiilor Galaţi şi Constanţa produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe care le-au transportat şi comercializat tinerilor din municipiul Tulcea. Cu ocazia organizării unei acţiuni de prindere în flagrant, la data de 15.07.2019, inculpatul L.I.C. a fost surprins în timp ce a comercializat o doză cu fragmente vegetale, ambalată în staniol, contra sumei de 100 lei. La data de 31.07.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea au organizat o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor L.I.C. şi R.V.A”, se arată într-un comunicat al DIICOT Tulcea.

Cei doi au fost depistaţi de poliţiști în timp ce se întorceau cu un autoturism din municipiul Galaţi, de unde au cumpărat produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pentru a le vinde.

„Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în partea stângă a scaunului din dreapta faţă, în zona unde se introduce centura de siguranţă într-un spaţiu din plastic, a fost identificată o folie din celofan conţinând un fragment vegetal de culoare verde – oliv, cu miros şi aspect specific de cannabis.De asemenea, cu ocazia percheziţiei corporale a fost identificată asupra suspectei M.A.M. o punguţă cu o substanţă pulverulentă de culoare alb-rozaliu”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here