DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Tulcea a anunțat că la jumătatea acestui an va începe lucrările de amenajare a unui cartier cu 320 de unităţi locative, ansamblul urmând să fie dat în folosinţă peste trei ani.

“Primul modul care va fi construit va fi constituit din apartamentele contractate prin credit ipotecar. Speranţa mea este ca la jumătatea anului să înceapă amenajarea acestor unităţi locative. Cred că peste trei ani tot ansamblul va fi încheiat”, a declarat, pentru AGERPRES, primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea.

El a mai spus că viitorul cartier va avea o suprafaţă de două hectare, va număra 320 de unităţi locative şi că jumătate dintre ele vor fi destinate angajaţilor unităţilor militare din judeţ.

“Condiţia de preluare de la Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a terenului a fost ca jumătate din unităţile locative care se vor construi să fie pentru angajaţii unităţilor militare care aparţin de minister”, a amintit Hogea.

De la începutul anului 2000, Primăria municipiului Tulcea şi MApN au încercat să ajungă la o înţelegere pentru construirea unui cartier rezidenţial pe o suprafaţă de 2,5 hectare de teren, demersurile, potrivit autorităţii locale, fiind îngreunate atât de solicitările Ministerului Apărării considerate “exagerate”, cât şi de schimbările produse de-a lungul timpului la nivelul conducerii ministerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here