DISTRIBUIȚI

Procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea şi B.C.C.O. Constanţa au făcut nu mai puțin de 15 percheziţii în Tulcea şi Constanţa, într-un dosar de trafic de droguri şi de produse cu efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor domiciliare, anchetatorii au ridicat diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis, produse cu efecte psihoactive, 2 cântare electronice, telefoane mobile şi sume de bani.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anilor 2018-2019, un număr de 5 inculpaţi au deţinut şi vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea droguri de risc, respectiv cannabis, la preţul de 50-60 de lei doza de 0,4 – 0,7 grame, iar alţi 2 suspecţi, în cursul anilor 2017-2019, au deţinut şi vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea produse cu efecte psihoactive la preţul de 10 lei doza de 0,1 grame”, se arată într-un comunicat al DIICOT Tulcea.

Procurorii au reținut șapte traficanți, care, ulterior, au fost arestați, în urma deciziei Tribunalului Tulcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here