DISTRIBUIȚI

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea va organiza pe 19 octombrie 2018, în foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, din Piaţa Independenţei, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă. În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze A.JO.F.M. Tulcea, având astfel prilejul să-si recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Angajatorii care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.

Toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante, sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

La această acţiune sunt invitate toate persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă sau din diferite motive doresc schimbarea locului de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here