DISTRIBUIȚI
Șeful CJ Tulcea, Horia Teodorescu, refuză să respecte clauzele din contractele de concesiune

Cea de XXV-a ediţie a Topului judeţean al firmelor, organizat în acest an sub semnul împlinirii a 140 de ani de la Unirea Dobrogei cu România, a fost lansată miercuri.

Evenimentul a fost prezidat de preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

Prefectul Lucian Furdui, deputaţii Mirela Furtună şi Anişoara Radu şi viceprimarul municipiului, Petre Marinescu au mai răspuns invitaţiei organizatorilor, respectiv a preşedintelui Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Tulcea, Doru Poponete.

„Nu este totul roz în peisajul economic tulcean, dar cred că împreună suntem pe drumul cel bun. Aceasta mai ales în condiţiile în care noi, administraţia judeţeană, facem toate eforturile pentru a realiza o serie de investiţii, care sunt convins că vor aduce creştere economică judeţului nostru, dar şi a Dobrogei în general. Mă refer la investiţiile privind podul de peste Dunăre, drumul expres care ne leagă de Constanţa şi Brăila, modernizarea portului municipiului şi a Aeroportului Delta Dunării, obiective pe care am convenit, chiar în aceste zile de sărbătoare, să le ducem la îndeplinire inclusiv cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa şi al parlamentarilor din judeţul vecin”, a declarat Horia Teodorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here