DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat, joi, în zona de competenţă un cetăţean român care transporta cu un autoturism peste 70 de kilograme peşte, fără documente legale.

Polițiștii au oprit pe raza localităţii Murighiol, judeţul Tulcea, un autoturism, la volanul căruia se afla cetăţeanul român V.A., în vârstă de 62 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul acestuia, saci din plastic în care se afla cantitatea de 75 kg peşte, specia şalău, pentru care bărbatul nu deţinea documente legale. El a declarat că a cumpărat cantitatea de peşte pentru consum propriu şi pentru un eveniment.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here