DISTRIBUIȚI

Peste 300 pachete cu droguri au fost găsite pe litoralul Mării Negre, de la sfârşitul săptămânii trecute şi până în prezent. Recent, și pe litoralul bulgăresc au apărut pachete cu droguri.

„Ca urmare a informării transmise de Poliţia Română omologilor bulgari, la data de 6 aprilie 2019, prin canalele poliţieneşti de cooperare internaţională, autorităţile statului vecin au demarat o operaţiune similară, pe litoralul Mării Negre. Astfel, autorităţile din Bulgaria au descoperit 150 de pachete susceptibile a conţine droguri cu o concentraţie foarte ridicată (peste 90%). În continuare, operaţiunea este în desfăşurare, fiind ridicate, până la acest moment, 310 astfel de colete, atât în România, cât şi în Bulgaria”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Efective importante de poliţie şi jandarmerie sunt angrenate într-o amplă acţiune care se desfăşoară pe litoralul românesc, pe o distanţă de circa 90 de kilometri, într-un dosar de trafic de droguri, la căutări participând şi 14 ambarcaţiuni, scafandri, precum şi două elicoptere, a precizat sâmbătă, la Mamaia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan.

Conform acestuia, căutarea drogurilor va continua în zilele următoare, acţiunile fiind coordonate de DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here