DISTRIBUIȚI

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a asigurat că lucrările de realizare a podului peste Dunăre, între judeţele Brăila şi Tulcea, sunt în grafic. Cuc a vizitat marţi şantierul de pe malul tulcean al fluviului. El a fost însoțit de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

“Proiectul are o valoare de 488 de milioane de euro, este al cincilea din Europa în ceea ce priveşte gradul de complexitate. Nu sunt probleme de finanţare şi toate cererile înaintate de constructor au fost plătite. Lucrările sunt în grafic”, a declarat ministrul Cuc, citat de Agerpres.

Referindu-se la defrişarea unui hectar de pădure, ministrul Transporturilor a menţionat că s-au obţinut avizele pentru această lucrare.

“La partea de relocare de gaze, s-a reluat procedura de licitaţie, după ce la prima licitaţie nu s-a prezentat niciun ofertant”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Autorităţile au lansat licitaţiile pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru drumul expres Constanţa-Brăila, iar în maximum două luni se vor plăti despăgubirile pentru exproprieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here