DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au intervenit pentru a transporta o persoană cu probleme medicale, de la bordul unui pescador, în Portul Midia, pentru a fi preluată de către personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Duminică, în jurul orei 2.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost solicitaţi de către Autoritatea Navală Română prin Serviciul M.R.C.C., în urma apelului ISU Tulcea prin serviciul 112, pentru a interveni în preluarea unei persoane cu probleme medicale, aflată la bordul unui pescador sub pavilion românesc, pe Marea Neagră, la 4 mile marine de Zaton (est Perişor).

Imediat, poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, conform procedurilor specifice în astfel de cazuri.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost preluat de echipajul poliţiei de frontieră şi adus în siguranţă în Portul Midia, unde a fost preluat de personalul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, în vederea efectuării unor investigaţii medicale amănunţite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here