DISTRIBUIȚI

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Tulcea a adoptat o hotărâre privind executarea în regim de urgenţă a unor lucrări de decolmatare a unor canale pentru a putea asigura accesul populaţiei în localităţile din comuna C.A. Rosetti.

Cele două canale care trebuie decolmatate, Letea şi Sidor, au o lungime totală de 6,211 kilometri, iar costul lucrării este de 4.006.703 lei, informează Agerpres.

„Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării va demara, în regim de urgenţă, procedurile necesare obţinerii fondurilor ce vor avea ca destinaţie efectuarea lucrărilor de decolmatare”, se arată în hotărârea adoptată de membrii CJSU.

Primăria comunei C.A. Rosetti a solicitat sprijinul autorităţilor naţionale, susţinând că de mai mulţi ani populaţia care locuieşte în satul Letea ajunge cu dificultate în localitate, din cauza canalelor care se colmatează.

Anul trecut, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a semnalat că nu mai poate ajunge în localitatea respectivă din cauza nivelului scăzut al apei de pe canale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here