DISTRIBUIȚI
Teodorescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a primit vineri o delegaţie a Ministerului Apelor şi Pădurilor, condusă de secretarul de stat Adriana Petcu.

Vizita delegaţiei ministeriale s-a desfăşurat în contextul organizării la Constanţa, în perioada 30-31 mai 2019, a reuniunii directorilor generali în domeniu apă şi mediu marin, programul reuniunii cuprinzând şi o întâlnire de lucru în Delta Dunării.

Dobrogea este gazda acestui eveniment în condiţiile în care, de la 1 ianuarie 2019, România va prelua pe o perioadă de şase luni Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

„Prezenţa delegaţiei Ministerului Apelor şi Pădurilor la Tulcea a constituit o oportunitate pentru autorităţile judeţene pentru clarificarea unor probleme de interes major pe plan local. Este vorba de proiectele de investiţii privind apărarea împotriva inundaţiilor a localităţii Babadag, proiectele privind staţiile de desecare şi de pompare, apărare maluri în zona Deltei, situaţia finalizării investiţiilor la alimentările cu apă din zona Ceatalchioi, Caraorman sau Periprava, sau scoaterea definitivă din fondul forestier a unor suprafeţe de teren din zona Ceatalchioi pentru realizarea unui dig de protecţie împotriva inundaţiilor“, a declarat Horia Teodorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here