DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei, doi cetăţeni libanezi care au încercat să intre ilegal în România din Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde.

Deoarece persoanele în cauză nu îşi justificau prezenţa în zonă, acestea au fost duse la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru continuarea cercetărilor, potrivit Agerpres.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Liban, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 30 de ani, respectiv 21 de ani. La cercetări, aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în Constanţa, fiind în luna de miere.

În cauză, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetăţenii libanezi fiind predaţi către autorităţile bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here