DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Austriei şi Ucrainei au câştigat, duminică, Cupa Europeană de triatlon organizată la Tulcea, în cadrul Delta Rowmania Triathlon.

“Înotul a fost cea mai dificilă parte a concursului, pentru că nu sunt de fel o foarte bună înotătoare. Astăzi însă a fost destul de bine. La bicicletă, am o colegă foarte bună şi am încercat să mă ţin de ea, iar diferenţa dintre noi a fost probabil de 25 de secunde. În ultima parte, la alergare, am reuşit să ţin ritmul şi să câştig”, a declarat pentru AGERPRES, Pia Totschnig, Austria, care a câştigat concursul desfăşurat la Tulcea, la categoria fete.

La băieţi, Cupa Europeană a fost adjudecată de ucraineanul Anzin Hennadii. “Alergarea a fost pentru mine cea mai dificilă parte a triatlonului”, a menţionat câştigătorul competiţiei.

La Cupa europeană de triatlon pentru juniori au participat peste 50 de sportivi din 11 state, concursul fiind al doilea eveniment de gen organizat de Federaţia Română de Triatlon în ţară în acest an.

“Vom mai susţine aceste competiţii cât timp sunt prietenoase cu oamenii, cu tinerii, în mod special, cu natura. Faptul că s-au înfiinţat câteva cluburi de triatlon mă încurajează în promovarea acestui sport. La început, şi eu am avut probleme din cauză că mă gândeam că nu se mai vâsleşte, dar s-a demonstrat că se poate vâsli, se poate alerga, merge cu bicicleta şi se poate înota foarte bine la Tulcea”, a declarat Ivan Patzaichin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here