DISTRIBUIȚI

Militari români şi americani participă la exerciţii comune, în Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Babadag din Tulcea, a informat, luni, Ministerul Apărării Naţionale (MApN), printr-un comunicat de presă transmis Agerpres.

De luni până vineri, vor avea loc zboruri de antrenament între Baza Aeriană “Mihail Kogălniceanu” şi Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă din Babadag.

De asemenea, pe 23 aprilie, va avea loc un exerciţiu de antrenament prin care se va simula un asalt aerian asupra unui obiectiv în teren, iar în perioada 27 aprilie – 1 mai, va avea loc un exerciţiu de recuperare a unei aeronave.

MApN precizează că deplasările administrative ale militarilor americani pe itinerariul Baza Aeriană “Mihail Kogălniceanu” – Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Babadag vor fi însoţite de echipaje de Poliţie Militară ale Forţelor Terestre Române.

Potrivit ministerului, planificarea perioadelor de pregătire s-a făcut în condiţiile respectării tuturor măsurilor impuse în vederea limitării răspândirii COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here