DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Delta Dunării au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal şi a comerţului ilicit cu peşte şi produse din peşte, în perioada 1 – 6 august a.c., pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

În cadrul acţiunii, poliţiştii Serviciului de Poliţie Delta Dunării au efectuat 9 controale, în urma cărora au constatat 3 infracţiuni prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura şi o infracţiune prevăzută de Legea nr. 191/2003 privind infracţiunile la regimul transportului naval.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura şi 4 sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea nr. 82/1993 privind constituirea Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, în valoare de 7.200 de lei. Totodată, poliţiştii Serviciului de Poliţie “Delta Dunării” au ridicat în vederea confiscării peste 49 de unelte de pescuit şi peste 320 kilograme de peşte, toate în valoare de aproximativ 23.300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here